Case: Caldare Sauna & Wellness

Digitale transformatie

Het sauna- en wellnesscentrum Caldare in Torhout koos voor een volledige digitale transformatie.

De website werd geactualiseerd naar een moderne en strakke look & feel op basis van de reeds bestaande huisstijl en is volledig responsief.

Daarnaast kan men met behulp van een Content Management System volledig zelf de inhoud van de website beheren en aanpassen wanneer nodig.

Bezoekersstatistieken worden ook volledig gemonitored met Google Analytics en geeft hen ook bepaalde insights wat betreft de digitale marketing van het sauna- en wellness center.

caldare

E-mailmarketing

Mailchimp-logo

Waar er vroeger op de balie een lijstje lag om e-mailadressen aan te vullen en deze vervolgens handmatig over te typen om een nieuwsbrief te versturen, heeft Caldare in samenwerking met CodeHeroes hun e-mailmarketing geautomatiseerd en gedigitaliseerd met behulp van MailChimp.

Op deze manier kunnen nieuwsbrieven nog sneller en beter worden uitgewerkt en verstuurd.

Cadeaubonverkoop online

Corona was praktisch voor elke onderneming een fikse uitdaging. Ook Caldare Sauna & Wellness diende de deuren te sluiten voor een lange periode.

Hierdoor heeft CodeHeroes de cadeaubonverkoop gedigitaliseerd waardoor men nu een cadeaubon online kan bestellen, betalen én afdrukken.

De online betaling gebeurt via de payment provider Mollie. Er wordt na betaling een e-mail gestuurd met daarin link naar een PDF, die een unieke code bevat dat men kan aanbieden aan de balie.

Door deze implementatie genereert Caldare extra inkomsten online en dit volledig automatisch!

cadeaubon-caldare

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?