Navigatie

Op maat van jouw bedrijf

Maatwerk voor strategische groei

Wanneer je huidige software de groeiende eisen van jouw bedrijf niet meer ondersteunt, is het een signaal dat vernieuwing nodig is. Kies voor een innovatieve maatwerkoplossing en zet jouw bedrijf op koers voor langdurig succes.

Optimale prestaties

Door het nauwkeurig afstemmen van de code en architectuur op jouw bedrijfsprocessen zorgen we voor betere gebruikerservaringen en verhoogde klanttevredenheid.

Naadloze integraties

Door de integratie met andere interne systemen en externe tools zoals je CRM-systeem, boekhoudsoftware of payment provider kun je gegevens naadloos uitwisselen en zorgen voor een efficiëntere worfklow.

Schaalbaarheid

Wij ontwerpen onze applicaties met het oog op toekomstige groei en veranderingen, waardoor we deze makkelijk kunnen uitbreiden en aanpassen naarmate de behoeften van je bedrijf evolueren.

Langdurige investering

Door de grote aanpasbaarheid en periodieke upgrades van je maatwerk applicatie zorg je ervoor dat applicatie relevant en waardevol blijft voor de lange termijn.

Agon

Bouwen op
sterke fundamenten

Net zoals het bouwen van een huis, is het ontwikkelen van een webapplicatie een kwestie van het stapelen van digitale bouwstenen tot een stevig geheel.

Hiervoor maken wij gebruik van state of the art technologiëen die reeds hun strepen hebben verdiend in de digitale wereld.

Robuuste backends

Onze backends structureren we met PHP (Symfony) en Python, wat resulteert in een flexibele en betrouwbare architectuur.

Caching en queueing verbeteren de prestaties en schaalbaarheid, terwijl onze test suites bijdragen aan de betrouwbaarheid van onze code.

Grote hoeveelheden aan data maken we graag beschikbaar én vooral snel doorzoekbaar met GraphQL en Elasticsearch.

Intuïtieve frontends

Voor attractieve gebruikersinterfaces vertrouwen we meestal op React of VueJS. We koppelen dit graag aan de backend door middel van oerdegelijke API's om zo een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Jouw digitale assets pushen we graag op een CDN om zo de snelste laadtijden te garanderen, waar ook ter wereld.

Responsiviteit en toegankelijkheid dragen we bovendien hoog in ons vaandel.